Olayın detayları ve Crooks'un kimlik tespit süreci şok edici gerçekleri ortaya çıkardı.

Et ve Yumurta İçin Bakanlıktan Yeni Standartlar Geliyor Et ve Yumurta İçin Bakanlıktan Yeni Standartlar Geliyor

Bomba Malzemeleriyle Dolu Ev ve Araç!

İsmini vermek istemeyen iki emniyet yetkilisinin Associated Press’e (AP) yaptığı açıklamada, Thomas Matthew Crooks’un aracında ve evinde bomba yapımında kullanılan malzemelerin bulunduğu belirtildi. Crooks’un, eski ABD Başkanı Donald Trump’a yönelik suikast girişimi planlarıyla ilgili bu malzemeleri kullanmayı planladığı düşünülüyor.

Trump A Suikast Girisiminde Bulunan Gencin 17521229 7720 M

DNA Testiyle Doğrulanan Kimlik!

Crooks’un suikast girişiminde kullandığı silahın yaklaşık 6 ay önce babası tarafından alınmış olabileceği ifade edilirken, saldırı sırasında kimlik taşımayan Crooks’un kimliği DNA testi ile doğrulandı. Yetkililer, Crooks’un silahı ne zaman ve nasıl edindiğine ilişkin kanıt bulmaya çalışıyor.

Trump'a Suikast Girişimi!

Cumhuriyetçi Partiden başkanlık için yarışan eski ABD Başkanı Trump, Pensilvanya’daki mitingde konuşma yaptığı sırada silahlı saldırıya uğramıştı. Sağ kulağından yaralanan Trump'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Saldırıda mitinge katılan bir kişi hayatını kaybederken, iki kişi yaralandı. ABD Gizli Servisi, miting alanının dışındaki yüksek bir noktadan kürsüye ateş eden saldırganın etkisiz hale getirildiğini açıklamıştı.

Trump A Suikast Girisiminde Bulunan Gencin 17521229 7020 M

FBI Suikast Girişimini İnceliyor!

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI), saldırıyı suikast girişimi olarak tanımlayarak geniş çaplı bir inceleme başlattı. FBI, olay mahallinde öldürülen kişinin 20 yaşındaki Thomas Matthew Crooks olduğunu açıkladı. İncelemeler devam ederken, Crooks’un geçmişi ve olası bağlantıları araştırılıyor.

Trump A Suikast Girisiminde Bulunan Gencin 17521229 6919 Amp

Büyük Şok: Crooks'un Planları Ortaya Çıktı!

Thomas Matthew Crooks’un evinde ve aracında bulunan bomba yapım malzemeleri, suikast girişiminin boyutlarını gözler önüne seriyor. Crooks'un daha büyük bir planının olup olmadığı ve başka işbirlikçilerinin bulunup bulunmadığı merak konusu. Yetkililer, Crooks’un olası bağlantılarını ve planlarını derinlemesine araştırmaya devam ediyor.

Editör: Mehmet Ali