Futbolseverler için heyecan dorukta! UEFA Süper Kupa finalinde Real Madrid ile Atalanta karşı karşıya geliyor. Avrupa’nın en prestijli futbol organizasyonlarından biri olan Süper Kupa, bu akşam Polonya’nın başkenti Varşova’da bulunan PGE Narodowy Stadyumu’nda sahibini bulacak. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi’ni kazanan Real Madrid ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Atalanta, büyük bir mücadeleye imza atacak. Peki, Real Madrid-Atalanta maçı nasıl izlenir? İşte detaylar…

Süper Kupa Finali: Real Madrid-Atalanta Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

UEFA Süper Kupa finali, 14 Ağustos Çarşamba günü oynanacak. Karşılaşma, Türkiye saati ile 22:00’de başlayacak. Real Madrid ve Atalanta, Varşova’da bulunan PGE Narodowy Stadyumu’nda kozlarını paylaşacak. Bu dev mücadele, Avrupa futbolunun en güçlü iki takımı arasında büyük bir çekişmeye sahne olacak.

Goal Multiple Images 2 Split Facebook (97).Jpg-1

Real Madrid-Atalanta Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Futbolseverler, Real Madrid-Atalanta maçını canlı izlemek için ekran başına kilitlenecek. Karşılaşma, Türkiye’de TRT 1, TRT Spor ve TRT Radyo 1’de canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca TRT’nin dijital platformu olan tabii üzerinden de maç yayını takip edilebilecek. UEFA Süper Kupa’yı izlemek isteyenler, bu kanallar üzerinden canlı yayına erişim sağlayabilecek.

49 Uefa Super Kupa Sahibini Buluyor Real Madrid Atalanta Karsisinda Rekor Pesinde Dl6H

Canlı Maç İzle: Hangi Platformlar Kullanılabilir?

Real Madrid-Atalanta maçını canlı izlemek isteyen futbolseverler için birkaç seçenek mevcut. Bein Sports, Exxen, S Sport ve Tivibu Spor gibi platformlar, dünyanın en büyük futbol liglerini ve UEFA organizasyonlarını canlı yayınlıyor. Bu platformlardan birine üye olarak, maçları HD kalitesinde izleyebilirsiniz. Üyelik gerektiren bu platformlar, futbolseverlere yüksek kalitede yayın ve kesintisiz maç izleme imkanı sunuyor.

  • Bein Sports: Bein Sports’a üye olarak, canlı maç yayınlarına erişim sağlayabilirsiniz. UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçları, Bein Sports ekranlarında futbolseverlerle buluşuyor.

  • Exxen: Exxen platformu üzerinden UEFA maçlarını canlı olarak izleyebilirsiniz. Exxen, Türkiye’de dijital yayıncılık alanında sunduğu geniş içerik yelpazesiyle dikkat çekiyor.

    Göztepe-Fenerbahçe Maçı Nasıl Canlı İzlenir? Göztepe-Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta? Göztepe-Fenerbahçe Maçı Nasıl Canlı İzlenir? Göztepe-Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta?
  • S Sport: S Sport, Premier Lig, Bundesliga, La Liga gibi dünyanın en büyük futbol liglerinin yayın haklarına sahip. S Sport üyeliği ile bu liglerdeki maçları canlı olarak izleyebilirsiniz.

  • Tivibu Spor: Tivibu Spor üyeliği ile UEFA maçlarını, Süper Lig ve TFF 1. Lig maçlarını canlı olarak izleyebilirsiniz. Tivibu Spor, geniş yayın ağıyla futbolseverlerin tercihi oluyor.

UEFA Süper Kupa’da Real Madrid ve Atalanta’nın Muhtemel 11’leri

Süper Kupa finalinde Real Madrid ve Atalanta’nın sahaya çıkması beklenen muhtemel 11’ler belli oldu. Real Madrid’in sahaya Courtois; Carvajal, Militao, Rüdiger, Mendy; Valverde, Tchouameni, Modric; Bellingham; Mbappe, Vinícius Junior şeklinde çıkması bekleniyor. Atalanta ise Musso; Djimsiti, Hien, Kolasinac; Zappacosta, Ederson, De Roon, Ruggeri; De Ketelaere, Retegui, Lookman 11’i ile sahada yer alacak.

UEFA Süper Kupa’nın En Çok Kazanan Takımları

UEFA Süper Kupa’da Real Madrid, Barcelona ve Milan 5’er kez bu kupayı müzelerine götürmeyi başardı. Liverpool ise 4 kez Süper Kupa’yı kazanarak en başarılı takımlar arasında yer alıyor. Atletico Madrid ise 3 kez bu prestijli kupayı kazanmayı başardı.

Editör: Fazlı Yılmaz