Magazin

Yunus Emre'nin Eşi Beria Özden'den Sevindirici Haber: Hamileyim

Survivor All Star yarışmacısı Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, sevincini Instagram hesabından duyurdu.

Ödüllerden mahrum kalan eşini desteklemek için yaşadığı zorlu süreci paylaşan Özden, eşinin haberi alamamasından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Survivor All Star'da devam eden mücadelede Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in hamile olduğunu açıklaması herkesi şaşırttı.

Eşinin sık sık ceza alarak ödülleri kaçırmasından dolayı üzüntü duyan Beria Özden, Instagram'da yaptığı paylaşımda "Konuşamadan beklemek, iletişimsizlik, sesini duymadan geçirdiğim 82. gün. Her geçen gün güçleniyor ve sabırla bekliyorum. Güzel haberlerini almak tek dileğim. Zorlukları birlikte aşmak için buradayız. Güzel bir haber verememek beni çok üzüyor. Bir iletişim olsa, onu kendine getirebilirdim ama çaresizlik beni ve onu geriyor. Bu zorluğu bizim için çekiyor, ailesi için çabalıyor. Dünyaların en güzel şeylerini hak ediyor pırlanta kalbi. Sözümden dönmeden bekliyorum babamız" şeklinde duygularını dile getirdi.

Survivor'da mücadele eden Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in hamile olduğunu duyurması, yarışmanın gündemine bomba gibi düştü.