Magazin

Yılmaz Erdoğan'ın Çıtırından Samimi İtiraflar

Yılmaz Erdoğan'ın senaristliğini ve oyunculuğunu üstlendiği İnci Taneleri dizisi, Kanal D ekranlarında büyük ilgi görüyor.

Dikkat Çeken Benzerlikler Dizi, pavyon dansıyla öne çıkan tanıtımlarıyla başladı ve sonrasında Şener Şen ve Meltem Cumbul'un yer aldığı Gönül Yarası filmine benzemeleriyle dikkat çekti. Yeni İddia: Cansu Taşkın İle Aşk İddiası Bircan Bali programında ortaya atılan iddiaya göre, Yılmaz Erdoğan'ın 2 yıldır Cansu Taşkın'la bir ilişkisi olduğu söyleniyor. Yaş Farkı Tartışması Eski manken ve şimdi müziğe adım atan Taşkın ile Erdoğan arasındaki 25 yaşlık fark sosyal medyada konuşuluyor.

Aşk Defteri Cansu Taşkın'ın geçmişte Arda Turan, Sinan Akçıl, Hacı Sabancı, Rafet El Roman ve Engin Akyürek gibi isimlerle anıldığı biliniyor.

Aşk İtirafı Pınar Kerimoğlu'nun programına katılan Taşkın, aşk hayatıyla ilgili doğrulama yaparak, "Gerçek... Haberler doğru. Hiçbir zaman özel hayatımı konuşmadım konuşmamaya da devam. Bunu sosyal medyada ön planda tutmadım. Evet doğru hani haberler, sorduğun için söyleyeyim. Yani sonuç olarak biz kötü bir şey yapmadık arkadaşlar bu çok normal değil mi?" dedi