Magazin

Yılmaz Erdoğan, 2 Yıldır Kendisinden 25 Yaş Küçük Cansu Taşkın'la Aşk Yaşıyor

İnci Taneleri dizisiyle ekranlara geri dönen Yılmaz Erdoğan'ın, 2 yıldır kendisinden 25 yaş küçük model Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı iddia ediliyordu.

İnci Taneleri dizisiyle ekranlara geri dönen Yılmaz Erdoğan'ın, 2 yıldır kendisinden 25 yaş küçük model Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Bu iddiaların ortaya atılmasının ardından Yılmaz Erdoğan sessizliğini korurken, Cansu Taşkın'dan beklenen itiraf geldi.

Cansu Taşkın, Pınar Kerimoğlu'nun programında konuyla ilgili sorulara cevap vererek Yılmaz Erdoğan ile ilişki yaşadığını doğruladı. Ancak Taşkın, özel hayatına dair konuşmaktan kaçındığını ve bu konuyu sosyal medyada gündemde tutmadığını belirtti. İtirafında "Biz kötü bir şey yapmadık, bu çok normal değil mi?" diyerek ilişkilerinin doğallığına vurgu yaptı.

Taşkın sözlerinin devamında, Yılmaz Erdoğan'ın konuşmalarındaki ifadelerini düzelten bir tavır sergilediğini de belirtti. Bu açıklamalarla birlikte, Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın aşkıyla ilgili merak edilenlerin bir kısmı aydınlatılmış oldu.