Genel

Sofia Vergara, 26 Milyon Dolarlık Malikanesini YouTube'da Tanıttı: 'Yatak Odam Güzel Anıların Şahidi'

Sofia Vergara, şimdi ise YouTube'da yayınlanan bir programda 26 milyon dolarlık lüks malikanesinin kapılarını açtı. İşte detaylar:

Ünlü Hollywood yıldızı Sofia Vergara, sekiz yıllık eşi Joe Manganiello ile boşanması sonrasında gündemde sıkça adından söz ettiriyor.

Sofia Vergara, 1999 yılında inşa edilen malikanesini adım adım gezdi. Evinde iki katlı bir misafirhane, ev sineması, havuz kenarında kabanası, İsveç, İspanya, Fransa ve İtalya'dan antikalarla döşenmiş odalarıyla dikkat çekiyor. Ayrıca, malikanenin arka bahçesinde tropik bitkilerle tasarlanmış bir atmosfer bulunuyor.

 Vergara, turuna yemek odası ve mutfakla başlayarak evinin özel odalarını tanıttı. Aile odasının arka bahçeye açılmasını ve burada partiler düzenlediğini belirtti. Ayrıca, büyük yeşil bir dolabın içinden çıkan barı göstererek aile odasının önemli bir köşesini paylaştı.

 Ünlü oyuncu, yatak odasına geçtiğinde "Güzel zamanların yaşandığı bir yer" olarak nitelendirdiği odasını tanıttı. Odanın seksi ve özel bir atmosfere sahip olduğunu vurgulayarak, odadaki şömineden bahsetti. Vergara, odadaki ısıtıcı yerine New York'taki Waldorf Astoria'dan getirilen özel bir şömineyi tercih ettiğini açıkladı. Arka bahçesini gösteren Vergara, evdeki her yatak odasından havuzun görülebildiğini belirtti. Bahçesini tropik bitkilerle donatarak Kolombiya atmosferi yaratmak istediğini ifade etti.

 Malikanesinde aynalı duvarlara sahip özel bir spor salonu bulunduğunu açıklayan Sofia Vergara, lüks yaşam tarzını her detayında hissettirdi. Vergara, evi ilk gördüğünde Transilvanya'dan fırlamış gibi göründüğünü, ancak arka bahçesinden etkilendiğini ve evi istediğini söyledi. Ayrıca, misafirlerini arka bahçede ağırlamaktan keyif aldığını ve evinin ona Kolombiya'yı hatırlattığını belirtti. Sofia Vergara'nın YouTube'da paylaştığı bu özel tur, ünlü oyuncunun lüks yaşam tarzını ve malikanesinin detaylarını merak edenleri cezbetmeye devam ediyor.