Magazin

Sefo'yu Unutan Melisa Döngel Aradığı Aşkı O Futbolcuda Buldu

Ünlü oyuncu Melisa Döngel, Kirli Sepeti dizisindeki Aylin karakteri ile gündemde kalmaya devam ederken, aşk hayatında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Döngel'in, geçmişte kısa süreli birliktelik yaşadığı rapçi Sefo'dan sonra mutluluğu, Galatasaray'ın milli yıldızı Barış Alper ile bulduğuna dair bomba bir iddia konuşulmaya başlandı.

TV8'de yayınlanan Aramızda Kalmasın programının haberine göre, Melisa Döngel'in yeni aşkı Galatasaray'ın milli yıldızı Barış Alper oldu. Bu mutlu birliktelik, Döngel'in sosyal medya hesaplarında paylaşılan fotoğraflarla da desteklendi, gündemi sarsan bir gelişme olarak dikkat çekti. Daha önce bir YouTube programına katılan Melisa Döngel, yaşam tarzı, estetikleri ve aşk ilişkileri ile sıkça konuşulan bir isim olmuştu. Programda arkadaşının sevgilisiyle aşk yaşama durumu sorulduğunda, Döngel, "Yapmamaya çalışırım. Etkilendiysek ne yapalım artık, geçmiş olsun." şeklinde cevap vermişti. Bu açıklamalar, Melisa Döngel'in duygusal dünyasındaki değişimlere dair ipuçları sunuyor.

Melisa Döngel, Sefo ile yaşadığı ilişkinin ardından mutluluğu Galatasaray'ın milli yıldızı Barış Alper ile buldu. Bu yeni aşk, Döngel'in sosyal medya paylaşımları ve medyadaki yerini güçlendirdi. Geçmişteki ilişkilerden edindiği deneyimlerle, Döngel yeni bir aşk serüvenine yelken açmış gibi görünüyor.