Magazin

Nur Viral, Canlı Yayında Şoke Oldu: 'Kocam Bir Kereliğine Cinsel İlişkiye Girdi' İtirafı

"Kocam bir kereliğine cinsel ilişkiye girdim" dedi! Nur Viral şoke oldu.

Televizyon sunucusu Nur Viral'in Beyaz TV'de yayınlanan "Hayatta Her Şey Var" programı her bölümüyle dikkat çekiyor. Psikoterapist Şeyda Betül Kılıç'ın konuk olduğu bir bölümde yapılan bir itiraf, herkesi şaşırttı ve Nur Viral'in şok olmasına neden oldu.

Canlı yayında izleyicilerin sorularını yanıtlayan Nur Viral, zaman zaman duyduğu itiraflar ve sorularla şaşkınlık yaşamaktadır. Psikoterapist Şeyda Betül Kılıç'ın eşlik ettiği bir bölümde, bir konuk eşi tarafından sürekli aldatıldığını ve kocasının telefonuna casus program yükleyerek bunu öğrendiğini dile getirdi.

Konuk, bir buçuk aydır eşinin geç saatlere kadar eve gelmesinden şüphelendiğini söyledi ve eşini affettiğini ancak yaşananların aklına geldikçe dayanamadığını ifade etti. Nur Viral'in tanıyıp tanımadığını sorduğunda, konuk "Yakın çevreden biri değil. Zaten kocam onunla birlikteyken o kız, kocamın arkadaşını da ayartıyor. Çok sağlam biri değil" şeklinde cevapladı.

Bu itiraflar karşısında Nur Viral, "İyi olmuş ona. Yaşattığını yaşasın o da" sözlerini kullandı. Psikoterapist Şeyda Betül Kılıç ise ilişkinin derinliğini anlamak için ne kadar süredir devam ettiğini ve ne tür ihtiyaçları olduğunu gözlemlemek gerektiğini ifade etti.

Bu olay, Nur Viral'in programının izleyiciler arasında büyük yankı uyandırmasına ve sosyal medyada konuşulmasına neden oldu. İlişkilerde karşılaşılan bu tür imtihanların sıkça yaşandığı ve ilişkilerde ihtiyaçların gözden geçirilmesi gerektiği vurgulandı.