Magazin

Hafsanur Sancaktutan'ın Mastürbasyon Sahnesi Hangi Filmden Esinlenmiş?

"Dünyayla Benim Aramda" dizisindeki mastürbasyon sahnesiyle gündeme oturan Hafsanur Sancaktutan, oyunculuğuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. İşte detaylar:

"Dünyayla Benim Aramda" dizisindeki mastürbasyon sahnesi uzun süre konuşulmuştu. Bu sahneyle ilgili olarak Hafsanur Sancaktutan, rolün gerektirdiklerini yaptığını belirtmişti.

Genç oyuncu, benzer bir rolü Hülya Avşar'ın da oynadığını ve senaryoya hizmet ediyorsa böyle sahnelerin yapılabileceğini ifade etti. Ayrıca, sahnenin gerçekleştiği karakterin adının Berlin olduğunu ve bu durumun büyük bir tesadüf olduğunu söyledi.

Hafsanur Sancaktutan, oyunculukla ilgili sınırlarının olduğunu ve sahnelerin gerekliliğine bağlı olarak rol aldığını vurguladı. Hitap edilen kitle ve hikayenin derinliği sahnelerin yapılıp yapılmayacağı konusunda belirleyici olduğunu ifade etti.

Sancaktutan, yapılan röportajda Berlin karakterinin adının Hülya Avşar'ın da benzer bir sahneyi oynadığı dönemde olduğunu bilmediklerini ancak sonrasında öğrendiklerini belirtti. Ayrıca, dinlenme ve keyif alma döneminde olduğunu ve yeni projeler üzerinde çalıştığını dile getirdi.

Hafsanur Sancaktutan'ın oyunculuğu ve rol aldığı sahnelerle ilgili açıklamaları, izleyiciler tarafından merakla takip edilmeye devam ediyor.