Magazin

Hafsanur Sancaktutan'dan Mastürbasyon İtirafı: Yaparım

Hafsanur Sancaktutan, "Dünyayla Benim Aramda" dizisindeki mastürbasyon sahnesiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak Sancaktutan, Harper's Bazaar dergisine verdiği röportajda cesur itiraflarda bulundu.

Sancaktutan, "Ya Çok Seversen" dizisindeki rolüyle gündeme gelirken, oyunculuğa bakış açısını ve sahne gerektirdiği takdirde sınırlarını zorlama konusundaki tutumunu açıkladı. "Oyunculukta sahne ne gerektiriyorsa yaparım. Oyunculuk cesaret işi, birçok duyguya giriyoruz." ifadeleriyle cesaretini ve işine olan bağlılığını vurguladı.

Ancak Sancaktutan'ın itirafları sadece işine olan tutumuyla sınırlı değildi. Kendini ifade etme biçimini de paylaşarak, "Özgürüm ve karakterimi anlatabilmek adına Hafsanur’un fiziksel gücünden destek alıyorum." dedi. Ayrıca genç kadınlarla özel bir bağ kurduğunu belirterek, "Özellikle genç kadınlarımızla ruh arkadaşı olmak özel bir durum. İnsanların içinde ne ağlamaktan ne kahkaha atmaktan çekinirim." diye ekledi.

Mastürbasyon sahnesinin yarattığı tartışmalar üzerine Sancaktutan, konuyla ilgili olarak sessiz kalmayı tercih ettiğini belirtti. "Aslında bu konuda dair çok fazla konuşmak istemiyorum, ben işimi yapıyorum, senaryoda yazan neyse benim kurallarıma aykırı olmadığı sürece normal buluyorum ben bunları." şeklindeki sözleriyle, kişisel sınırlarına ve mesleki etik değerlerine olan bağlılığını dile getirdi.