Magazin

Grammy Ödülleri'nde Şaşırtıcı Olay! Doja Cat, Türk Modacının İsmiyle Alnında Dövme Yaptırdı!

Grammy Ödülleri'ne katılan Doja Cat, alnına Türk modacının dövmesini yaptırdı. Detaylar ve çok daha fazlası haberimizde...

Dün düzenlenen 66. Grammy Ödülleri'ne katılan 28 yaşındaki rapçi Doja Cat, kıyafet tercihi ve göz alıcı tarzıyla geceye damga vurdu. Göğüs dekoltesiyle dikkat çeken Doja Cat, kırmızı halıda transparan ten rengi elbisesiyle şıklığını konuşturdu.

Doja Cat'in tarzıyla ön plana çıkmasının yanı sıra dikkat çeken bir detay da alnına yaptırdığı dövme oldu. Ünlü rapçi, elbisesini tasarlayan Türk modacı Dilara Fındıkoğlu'nun adını alnına dövme olarak kazıttı. Bu detay, Doja Cat'in Türk modasına ve tasarımcılarına duyduğu ilgiyi ortaya koydu.

Doja Cat'in kırmızı halıda tercih ettiği cesur elbise, göğüs dekoltesiyle cesaretini ortaya koydu. Rapçi, transparan tasarımıyla cesur bir duruş sergileyerek izleyicilerin ve medyanın dikkatini çekti. Moda dünyasının sınırlarını zorlayan tarzıyla geceye damgasını vurdu.

Doja Cat'in alnına yaptırdığı dövmenin detaylarını Instagram hesabından paylaşan Türk modacı Dilara Fındıkoğlu, "Kardeşlik" notu ile duygusal bir mesaj iletti. Bu paylaşım, Doja Cat ve Türk modacı arasındaki güçlü bir işbirliğini ve kardeşlik bağını yansıttı.

Doja Cat'in alnına yaptırdığı Türk modacı dövmesi, Grammy Ödülleri gecesinde dikkat çeken ilginç detaylardan biri oldu. Sanatçının tercihi, moda dünyasındaki kültürlerarası etkileşimi ve sanatın sınırlarını zorlama çabasını simgeliyor.