Magazin

Didem Soydan'dan Şok İtiraf: Aldatan Sevgilisinden İntikam Almak İçin Başkasıyla Cinsel İlişkiye Girmiş

Didem Soydan'dan itiraf: Beni aldatan sevgilimden intikam almak için başka biriyle ilişkiye girdim...

Ünlü manken Didem Soydan, 3 yıllık ilişkisinde aldatıldığını öğrendikten sonra dikkat çeken bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesapları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Soydan, Mirgün Cabas'ın programında aldatılan sevgilisinden intikam almak için başka biriyle ilişkiye girdiğini itiraf etti.

Soydan, ilişkisinin sona erdiği bir dönemde aldatılma gerçeğini fark ettiğini belirtti. Bu durumu sevgilisine açıklayarak ilişkiyi sonlandırdığını dile getiren manken, aynı zamanda intikam için başka biriyle ilişkiye girdiğini de ekledi.

Ünlü mankenin sözleri şu şekilde: "İlişkimizin son zamanlarında fark ettim ki aldatılıyorum. Sonunda bu teyit geldi ve kendisiyle konuştum. Bu kişi bir oyuncu değil, kendisinin de bir seti var. Eskiden görüştüğüm bir arkadaşım var. Onunla iletişime geçtim ve ilişki esnasında değil, başka bir zaman buluşup görüştük. O anki zayıf anını yaşattım ve kafamda durumu dengeledim. Kendisine, 'Şu an o kişiyle ilişkiye girdim ve seninle ilişkimizi bitirmek istiyorum' dedim. Aldattığını bildiğini söyleyerek bir nevi intikam aldım. Bu ilişki tamamen bitmiştir gibi görünüyor."