Magazin

Bianca - Kanye West Aşkı Tam Gaz Devam Ediyor

Bianca, medyada dolaşan ayrılık dedikodularına karşı Kanye West'ten ayrılmadığını herkese gösterdi! İşte dün yaşananlar...

Bianca Censori, evlilikleriyle ilgili çıkan dedikodulara rağmen oldukça cesur bir şekilde görüntülendi. 29 yaşındaki Bianca, çarşamba günü 46 yaşındaki eşi Kanye West ile akşam yemeğine çıktı.

Los Angeles, California'daki lüks bir Fransız restoranı olan Gigi's'i ziyaret ettiler. Rapçi tipik tamamen siyah estetiğinin ve bol ceketinin arkasına saklanırken, Bianca oldukça dikkat çekici bir tarzı tercih etti. Restorana doğru yürürken neredeyse hiçbir şey giymemiş gibiydi.

Üst olarak, göğüs dekoltesinin, sırtının ve karnının büyük bir kısmını açığa çıkaran dantelli, dekolteli siyah bir sütyen giymişti. Alt kısmında ise tamamen şeffaf, yüksek belli, çıplak bir dantel külotlu çorap tercih etti.

Sırtından çekilen fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere iç çamaşırı giymemişti. Bianca, yürürken kasıklarının üzerine küçük siyah bir çanta yerleştirerek malum yerini korumaya çalıştı. Kıyafeti, yaklaşık beş santim boyunda görünen bir çift yüksek mantarlı ayakkabıyla tamamlandı. Ayakkabıların üst kısmı, onun çıplak illüzyonunu tamamlayan şeffaf plastikten yapılmıştı.

Görünümünün geri kalan kısmından dikkati dağıtmamak için Bianca'nın saçı büyük bir topuz yapılarak arkaya doğru tarandı ve çok az makyaj tercih edildi. Bu çarpıcı görünümüyle Bianca, herkesi şaşırtmayı başardı.