Magazin

Ajda Pekkan Tarih Yazıyor: İlk Stadyum Konseri Heyecanla Bekleniyor!

Türk pop müziğinin efsane ismi Ajda Pekkan, kariyerinde bir ilk olarak haziran ayında tarihi bir olaya imza atmaya hazırlanıyor.

Enerjisi ve güzelliğiyle yıllara meydan okuyan Süperstar, ilk kez bir stadyumda hayranlarıyla buluşacak. 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu'nda gerçekleşecek olan "Ajda Pekkan ve Arkadaşları" adlı konserde, ünlü isimlerle düet yapacak olan Pekkan, hayranlarına unutulmaz bir gece vaat ediyor.

Biletlerin satışa sunulmasıyla heyecan dorukta! Konserin bilet fiyatları 700 ile 15 bin TL arasında değişiyor. Selda Bağcan, Nilüfer, Kenan Doğulu, Sıla, Edis, Cem Adrian, Mabel Matiz gibi birçok ünlü ismin de katılacağı etkinlik, müzikseverler tarafından büyük ilgiyle bekleniyor. Sosyal medya hesabından konser heyecanını paylaşan Ajda Pekkan, "Uzun soluklu kariyerimde bir ilk olması bakımından da Beşiktaş Stadyumu konserini çok önemsiyorum ve büyük heyecan içinde hummalı bir hazırlık sürecindeyiz." ifadeleriyle duygularını dile getirdi. Bu özel geceyi sağlıkla, huzurla ve heyecanla geçirmeyi dileyen Pekkan, hayranlarıyla buluşacakları anı heyecanla beklediğini belirtti.