Magazin

+18 İçerik Sitesinde Hesap Açan Wanda Nara Kapak Fotoğrafına Çırılçıplak Halini Koydu

+18 İçerik Sitesinde Hesap Açan Wanda Nara Kapak Fotoğrafına Çırılçıplak Halini Koydu

Galatasaray'ın ünlü futbolcusu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, cüretkar pozlarıyla yine gündemde. Geçtiğimiz günlerde +18 içerik üreten bir siteyle anlaşma yapan Nara, dün siteye hesap açarak takipçilerini şaşırttı. Kapak fotoğrafı olarak tamamen çıplak bir pozunu seçti.

Anlaşma ve Hesap Açılışı Wanda Nara, daha önce yaptığı açıklamalarda +18 içeriklerin yer aldığı Divasplay ile çalışacağını belirtmişti. Üzerinde firmanın adının yazılı olduğu bir tişörtle poz veren Nara, dün platformda hesabını aktif hale getirdi. Profil fotoğrafında yüzünün görüldüğü bir kare kullanırken, kapak fotoğrafında ise tamamen çıplak bir pozunu sergiledi.

İlgi Çeken Detaylar Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi, saha performansı kadar eşi Wanda Nara ile de gündem olmaya devam ediyor. Daha önce reklam filmleri ve kliplerde birlikte rol alan çift, bu kez Nara'nın +18 içerik sitesiyle anlaşmasıyla dikkat çekti. Nara'nın siteye eklediği fotoğraflar büyük ilgi topladı.

Wanda Nara, +18 İçerik Sitesinde Hesap Açtı! Kapak Fotoğrafı ile Şaşırttı Wanda Nara'nın +18 içerik üreten bir siteyle anlaşması ve sitedeki hesabına eklediği fotoğraflar gündeme oturdu. Özellikle kapak fotoğrafındaki cesur pozu, takipçileri tarafından yoğun ilgi gördü.