MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dünkü parti grubunda açığa alınan emniyet müdürleriyle ilgili sert açıklamalarda bulundu. Bahçeli'nin, "Birkaç emniyet müdürünün açığa alınması ile geçiştirilemeyecek bir komplo devrededir. Hedef MHP, AK Parti, Cumhur İttifakı ve son tahlilde Türkiye'dir" sözleri darbe tartışmalarını alevlendirdi.

Bakan Yerlikaya'dan Hodri Meydan

Sosyal medyada devam eden tartışmaların ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Bakan Yerlikaya, FETÖ taktikleriyle oyun kurmaya çalışanları sert bir şekilde uyardı. "Kimler FETÖ taktikleriyle Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve siyasilerimize oyun kurmaya çalışıyorsa oyunlarını ve tuzaklarını yerle bir edeceğiz" şeklinde konuştu.

Gözler AK Parti Grup Toplantısına Çevrildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Külliye'de gerçekleştirdiği sürpriz toplantının ardından gözler, AK Parti Grup Toplantısına çevrildi. Bu toplantının ardından yaşanan süreçle ilgili önemli açıklamaların yapılması bekleniyor. Darbe heveslilerine karşı sert bir duruş sergilenirken, siyasi tansiyonun yükseldiği bir süreç yaşanıyor