Gündem

19 Mayıs İçin Bestelenen Marş İlk Kez Seslendirildi

Programda, AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen Hacıoğulları tarafından bestelenen 19 Mayıs marşı ilk kez seslendirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında 19 Mayıs'ın hür ve bağımsızlık mücadelesinin sembolü olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vahdettin Köşkü'nde düzenlenen "19 Mayıs Gençlik Buluşması"nda gençlik temsilcileri ve milli sporcularla bir araya geldi. Programda, AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen Hacıoğulları ve ekibinin Gençlik ve Spor Bakanlığı 19 Mayıs Marşı'nı seslendirdiği gözlemlendi. Ayrıca, müzisyen gençler keman ve piyano dinletisi sunarak etkinliğe renk kattılar.

"Rabbim Başarılarınızı Daim Eylesin"

Gençlere hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sevgili gençler, kıymetli sporcularımız, sizleri en içten duygularımla selamlıyorum. Sizlerin, aydınlık yarınlarımızın güvencesi olduğunu belirtmek isterim. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle sizlerle bir arada olmak, sizlerin heyecanını paylaşmak beni mutlu ediyor. Türkiye'nin istiklal ve istikbal mücadelesinin temel taşı olan gençlerimize teşekkür ederim. Rabbim başarılarınızı daim eylesin, yollarınız açık olsun" ifadelerini kullandı.

"Milletimizin En Büyük Umudu Sizlersiniz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında gençlerin tarihsel önemine vurgu yaparak şunları söyledi: "Türkiye'nin istiklal ve istikbal mücadelesinde gençlerimiz her zaman ön planda oldu. Bugün de aynı şekilde ülkemizin her alanda başarısında gençlerimizin katkısı büyük. Siyasetten spora, bilimden sanata gençlerimiz her alanda önemli roller üstleniyor. Biz de gençlerimizin önünü açarak onları destekliyoruz. Sizler milletimizin en büyük umudu ve geleceğimizin teminatısınız. Başarılarınızla gurur duyuyoruz."

"19 Mayıs Marşı İlk Kez Seslendirildi"

Etkinlikte dikkat çeken bir diğer detay ise AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen Hacıoğulları tarafından bestelenen 19 Mayıs marşının ilk kez seslendirilmesiydi. Marşın seslendirilmesi, etkinliğe ayrı bir anlam kattı ve gençler arasında büyük bir coşkuyla karşılandı.